Lisbeth B Åkerman

Lisbeth B Åkerman

Författare till romansviten The Chronicle of Confessions och de hittills tre delarna "Det vore väl synd" (2010), "Uppgörelsen" (2011) och ”Och hanen gol” (2013) samt med en fjärde del i pipeline, också den en fristående uppföljare som tar vid där föregående slutar.


Uppgörelsen

The Chronicle of ConfessionsSkapad av Lisbeth 2014-02-22 23:05


Uppgörelsen måste fullföljas, förstod jag en tid efter det att jag skrivit den första boken, Det vore väl synd. Den kom till som nr 2 i serien "The Chronicle of Confessions". Det fanns helt enkelt mer som krävde att få bli utrett och klarlagt och som inte var så avklarat som det i första taget syntes vara.

Och så var det verkligen!

Kvinnorna var de som först uttryckte sitt missnöje över att dörren till Fagdala prästgård stängts. Frågorna hade inte fått tillräckligt med svar - det bara måste jag inse! Och Peter Svensson var lamslagen och för ögonblicket tystad men behövde få en chans att förklara sig om han alls skulle kunna gå vidare.

Strax började även ordningsmakten vrida på sig i den sommarstiltje som annars rådde på polisstationen i semestertid och misstänkte att det fanns mer som borde komma i dagen. Det bekräftades snart i tillslag och händelser som kunde sättas i samband med den förargligt nog icke alls färdiglösta mordgåtan.
  • Kommentarer(0)//www.lisbethakerman.com/#post94