Lisbeth B Åkerman

Lisbeth B Åkerman

Författare till romansviten The Chronicle of Confessions och de hittills tre delarna "Det vore väl synd" (2010), "Uppgörelsen" (2011) och ”Och hanen gol” (2013) samt med en fjärde del i pipeline, också den en fristående uppföljare som tar vid där föregående slutar.


Fristående i en svit

Om böckerna och skrivandetSkapad av Lisbeth 2011-04-24 02:47

Under kategorien "The Chronicle of Confessions" som är namnet på sviten där minst fyra titlar kommer att samlas, finns Det vore väl synd (2010), Uppgörelsen (2011), Och hanen gol (2013) och Ön, den senare med beräknad utgivning hösten 2015.


Du är välkommen med frågor och synpunkter! Var som helst, förresten! Överallt!

För det är en sådan ensam syssla att hålla på med skrivande att du verkligen gör en välgärning om du vill "prata" med mig!

De enda jag umgås med under skrivandet är bokens karaktärer. Och de är inte för nådiga! För det första är de mycket egoistiska och gör som de vill och för det andra lämpar de ändå över ansvaret på mig. Och det är både tungt och allvarligt, för jag vill vara ärlig och hederlig och "säga det som det är".

Jag får ingen feedback under hela den tid som råmanuset växer fram. Det känns som om man befinner sig i någon slags mix mellan limbo och vansinne. Först när man kommer in i bearbetningsfasen och börjar får lite mer distans till sitt material lättar trycket lite.

Vad är det jag håller på med, frågar jag mig ibland. Svaren varierar. Men de innehåller alltid en del som säger: Du har inget val! Du måste!

Så jag ser verkligen fram emot den kontakt med min omvärld som jag kan få genom dig och dina inlägg, med de tankar av olika slag som du vill dela med dig till mig!

Du är också välkommen att mejla till mig på lisbeth@lisbethakerman.com


  • Kommentarer(0)//www.lisbethakerman.com/#post4