Lisbeth B Åkerman

Lisbeth B Åkerman

Författare till romansviten The Chronicle of Confessions och de hittills tre delarna "Det vore väl synd" (2010), "Uppgörelsen" (2011) och ”Och hanen gol” (2013) samt med en fjärde del i pipeline, också den en fristående uppföljare som tar vid där föregående slutar.


Om EgoCenter

Om EgoCenterSkapad av Lisbeth 2011-03-22 16:02
Jag äger ett företag som heter EgoCenter, Idé & Skapande (i Stockholm).

Då jag startade företaget 1993 bodde jag i Stockholm och tänkte börja jobba som konsult med i huvudsak handledning och coaching för anställda och chefer, samt med organisationsförändringar. Men jag stannade i stället kvar i den statliga myndighet där jag var anställd och jobbade med ett stort utvecklingsprogram och med förändringar i arbetskulturen och ny organisation.

Mitt företag har därför vilat tills hösten 2010, då min första roman Det vore väl synd ... gavs ut och mitt skrivande tog fart på allvar.

Här är min skrivarlya. Rätt igenom fönstren syns Vänern, precis utanför.

Hösten 2011 gav jag ut min andra roman Uppgörelsen. Den tredje Och hanen gol ... håller just nu, oktober 2012 på att faktagranskas av pastoratets kyrkoherde. Den har även genomgått granskning av en polisinspektör på orten samt att jag samrått med expertis inom Statens kriminaltekniska laboratorium, medicinskt sakkunniga liksom med dito inom Statens veterinärmedicinska anstalt. I och med utgivningen av Och hanen gol ... är jag klar med den första trilogin, beräknad till våren/sommaren 2013. Det kan hända att även nästa bok har ungefär samma grunduppsättning karaktärer. De vill inte riktigt släppa taget om mig!

Dessemellan händer det att jag hjälper folk med att skriva brev som de tycker är krångliga och tråkiga. Och som jag tycker inte är så krångliga - utan roliga!  • Kommentarer(0)//www.lisbethakerman.com/#post0